Гаррі Стайлс та Емма Коррін у першому трейлері ЛГБТ-драми «Мій поліцейський»

17 червня 2022,  11:17 | Новини фільмів

У мережі з'явився тизер-трейлер драматичного фільму «Мій поліцейський» зі знаменитим співаком Гаррі Стайлсом у головній ролі, який буде адаптацією однойменного роману письменниці Бетан Робертс.

Події цієї драми розвиватимуться наприкінці 1990-х, коли прибуття літнього чоловіка з інвалідністю Патріка до будинку Меріон та Тома запускає дослідження сейсмічних подій 40-річної давності: пристрасні стосунки між Томом та Патріком у той час, коли гомосексуалізм був незаконним.

Роль молодого Тома грає Гаррі Стайлс, а роль його молодої дружини Меріон виконує Емма Коррін, яку ви можете знати за роллю принцеси Діани у хітовому серіалі «Корона». Молодого Патріка втілює Девід Довсон.

Дорослі версії Тома, Меріон та Патріка в екранізації роману Робертс втілять актори Лайнас Роуч, Джина МакКі та Руперт Еверетт. Режисером адаптації виступає Майкл Грандадж, відомий за фільмом «Геній».

В обмежений прокат «Мій поліцейський» вийде 21 жовтня, як розкриває його постер, а вже з 4 листопада він буде доступний для перегляду на платформі Amazon Prime.

1225 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: