«Голодні ігри»: розкрито синопсис і дату прем'єри приквела про президента Сноу

1 травня 2022,  15:49 | Новини фільмів

Приквел франшизи-антиутопії «Голодні ігри» називатиметься «The Ballad of Songbirds and Snakes» («Балада про співочих пташок і змій») і вийде на екрани кінотеатрів наприкінці 2023 року. Очікується, що його зйомки розпочнуться незабаром.

Кіностудія Lionsgate повідомила, що прем'єра її очікуваної кінострічки «The Ballad of Songbirds and Snakes» відбудеться 17 листопада 2023 року.

Події приквела розвиватимуться за 64 роки до історії революціонерки Катніс Евердін. Фільм покаже, як молодий Коріолан Сноу, майбутній кривавий правитель Панема, буде ментором дівчини з 12-го Округу під час 10-х Голодних ігор. І в ході підготовки до Ігор він виявить, що у нього з'явилися до неї романтичні почуття.

У квадрології «Голодні ігри» роль Сноу грав Дональд Сазерленд, і досі невідомо, хто зіграє його молоду версію у приквелі.

Сподіваємось, що головного актора оголосять вже незабаром. Як і головну актрису, що зіграє дівчину із 12-го Округу.

Режисером приквела, заснованого на однойменному романі-бестселлері письменниці Сьюзен Коллінз, виступає Френсіс Лоуренс, який зняв фільми «Голодні ігри: У вогні», «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 1» та «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2».

2258 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: