«Володар перснів»: нові кадри серіалу від Amazon представляють двох героїв із Середзем'я

20 квітня 2022,  17:53 | Новини серіалів

У мережі з'явилися два нових кадри очікуваного фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», заснованого на міфології легендарного письменника Дж.Р.Р. Толкіна. І вони дозволяють познайомитися ближче з новими персонажами цього казкового всесвіту під назвою Середзем'я.

Перший кадр, яким поділилася у вівторок стримінгова платформа Amazon Prime, показує героїню на ім'я Бронвін. Вона позує на тлі мальовничого берега річки, одягнена у синю сукню (або туніку) та червоний плащ.

Роль Бронвін зіграє актриса Назанін Боніаді, яку ви могли бачити у фільмах «Залізна людина», «Три дні на втечу» та «Бен-Гур» та серіалах «Батьківщина» та «Скандал».

На другому кадрі зображено юного персонажа на ім'я Тео, який ховається в якомусь дерев'яному будинку або сараї. Він одягнений у просту сорочку та коричневу куртку з хутром, а в руках тримає загадкову річ. Це уламок стародавнього меча, який напевно належав комусь дуже могутньому (а як же інакше).

Роль Тео дісталася актору Tyroe Muhafidin. Він уже знімався у кількох короткометражках, але роль у такому масштабному проекті буде для нього дебютом на світовій сцені, адже цей серіал обіцяє перевершити за популярністю навіть «Гру престолів»

Прем'єра серіалу «Володар перснів» очікується 2 вересня.

768 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: