Третій зайвий у трилері «Незнайомець» – у кіно з 11 листопада

11 листопада 2021,  15:18 | Статті

Пропонуємо почитати невелику статтю про трилер «Незнайомець», який сьогодні виходить в українських кінотеатрах:

Історія починається з того, що Тару - влогера-початківця та фотографа - кидає її хлопець. Дівчина важко переживає це розставання, і її найкраща подруга Емі, щоб відволікти Тару від сумних думок, запрошує її провести вихідні у заміському будинку своїх батьків.

Будинок розташований на пустельному березі лісового озера і, приїхавши туди, дівчата сподіваються на спокійний відпочинок. Однак під час прогулянки навколишньою територією на них чекає зустріч, яка перевернула всі плани.

Лукас – привабливий молодий чоловік, мандрівник і турист, радий познайомитися в безлюдному лісі з двома красунями, котрі, до того ж, живуть самі у великому будинку...

Дівчата не встигли отямитись, як незнайомець виявився їхнім гостем. З цього моменту між подругами починає наростати недовіра, адже кожній із дівчат здається, що Лукас приділяє увагу саме їй.

Ситуація ускладнюється раптовим приїздом колишнього хлопця Тари – Дерека. Він намагається поновити стосунки з Тарою, але дівчина відмовляється миритися з ним. Дерек вважає, що причиною є їхній роман із Лукасом. Після розмови з Лукасом Дерек їде, принаймні його зникнення не викликає у дівчат підозр. Але коли в Тари без сліду пропадають усі створені для її волога записи, а її машина виявляється навмисно виведена з ладу, дівчина розуміє, що відбувається щось дивне. До того ж, Емі та Лукас поводяться явно ворожо.

Чи зможе Тара безперешкодно залишити будинок біля лісового озера, чи справді найкращі подруги стали ворогами, або Емі потрапила під поганий вплив небезпечного гостя? Дивіться трилер "Незнайомець" у кінотеатрах України з 11 листопада.

1015 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: