Хто грає ролі Холмса і Ватсона в новому серіалі від Netflix «Нерегулярні частини»?

27 березня 2021,  21:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю, 26 березня, на платформі Netflix відбулася прем'єра нового фентезійного детектива «The Irregulars», у перекладі відомого як «Нерегулярні частини» або «Тимчасові», який представив нових Шерлока Холмса і доктора Ватсона. Хто ж втілив цих культових детективів за версією Netflix?

Події серіалу «Нерегулярні частини» розвиваються в Вікторіанському Лондоні і слідують за бандою проблемних вуличних підлітків, які допомагають розкривати злочини, пов'язані з потойбічними силами, для зловісного доктора Ватсона та його таємничого ділового партнера, невловимого Шерлока Холмса.

Роль доктора Ватсона виконує актор Ройс Пірресон, якого ви можете знати завдяки оскароносному байопіку «Джуді» та хітовому серіалу від Netflix «Відьмак», де він зіграв чарівника Істредда, коханця Йеннефер з Венґерберґа.

Тим часом на роль Шерлока покликали актора Генрі Ллойда-Г'юза. Його обличчя може бути знайоме тим глядачам, хто дивився серіали «Вбиваючи Єву», «Переростки» і «Знедолені», а в минулому році він зіграв у «Грі родом з Англії». Ллойд-Г'юз також з'являвся у фільмах «Анна Кареніна» та «Ілюзія обману 2».

Якщо ви читали розповіді про Шерлока Артура Конана Дойла і дивилися серіали «Шерлок» та «Елементарно», то напевно знаєте, що Шерлок постійно бореться зі своїми внутрішніми демонами, а також із наркозалежністю.

І Шерлок з серіалу «Нерегулярні частини» буде теж переживати не найкращі часи. До тієї міри, що Ватсон змушений сам вести розслідування, коли на Лондон та його жителів починають нападати потойбічні сили.

Ви можете познайомитися ближче з новими Шерлоком і Ватсоном та їхньою вуличною бандою в офіційному трейлері серіалу «Нерегулярні частини»:

2773 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: