Трейлер мультфільму «Суспільство справедливості: Друга світова війна» повідомляє його дату прем'єри

25 березня 2021,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий супергеройський мультфільм від студії Warner Bros. Animation «Суспільство справедливості: Друга світова війна», знятий за коміксами DC, покаже протистояння супергероїв з нацистами.

В анімаційному екшені «Суспільство справедливості: Друга світова війна» («Justice Society: World War II») нас познайомлять з супергеройською командою із Золотої ери коміксів DC Суспільством справедливості, куди увійдуть Диво-жінка, Флеш, Чорна канарка, Людина-яструб і Годинникар. І коли планету розриває на частини Друга світова війна, до них прибуває несподівана підмога з майбутнього в особі нового Флеша.

Голосами Диво-жінки і нового Флеша в оригіналі будуть зірка популярного серіалу «Касл» Стана Катік та зірка серіалів «Білий комірець», «Американська історія жахів» і «Фатальний патруль» Метт Бомер.

Також в подіях мультфільму візьмуть участь президент США Франклін Делано Рузвельт, який у часи Другої світової війни був однією з головних фігур на політичній карті світу, Стів Тревор, Айріс Вест та Аквамен.

Онлайн-прем'єра анімації «Суспільство справедливості: Друга світова війна», яку зняв режисер Джефф Ваместер, відбудеться 27 квітня.

1621 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...