Новий тизер мультфільму «Підключені» розкриває його дату прем'єри на Netflix

23 березня 2021,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбиццкая

У минулому році на екрани кінотеатрів мала вийти пригодницька анімаційна стрічка «Підключені» від Sony Pictures Animation, але її реліз завис у повітрі через світову пандемію COVID-19. І тепер цей мультфільм вийде на платформі Netflix.

Кілька хвилин тому стримінгова платформа опублікувала на Youtube тизер «Підключених» за участю його головних героїв, який повідомляє, що онлайн-прем'єра цієї очікуваної анімації відбудеться 30 квітня.

Також тизер нагадує, що оригінальна назва мультфільму «Підключені» («Connected») була змінена на «Мітчелли проти машин» («The Mitchells vs. the Machines»), оскільки в ньому сімейка з прізвищем Мітчелли буде битися з сучасними технологіями, які зійшли з глузду і вирішили захопити світ.

Мітчеллів в оригіналі озвучують Денні Макбрайд, Майя Рудольф, Еббі Джейкобсон та Майкл Ріанда останній з яких також виступає автором сценарію і режисером даного мультфільму від Sony Pictures Animation.

Віртуального асистента PAL озвучить лауреатка премії «Оскар» Олівія Колман, відома завдяки хітовій історичній драмі «Корона».

968 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: