Пейнкіллер повертається в промо-ролику нової серії серіалу «Чорна блискавка»

17 березня 2021,  16:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW представив промо-ролик 7 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», яка також послужить пілотною серією для потенційного спін-оффу про суперлиходія Пейнкіллера.

Халіл Пейн (Джордан Келловей), також відомий як Пейнкіллер, є мета-людиною і був представлений в серіалі «Чорна блискавка» ще в його прем'єрному сезоні. Спочатку він був атлетом і любовним інтересом Дженніфер Пірс (Чайна Енн МакКлейн), але його спортивне майбутнє опинилося під загрозою, коли через кульове поранення він був паралізований.

Після цього головний лиходій серіалу Тобіас Вейл (Марвін «Крондон» Джонс III) подбав про те, щоб Халілу зробили секретну операцію, яка поставила його назад на ноги, а також наділила суперсилою і перетворила його кров на отруту. Так він став найманцем Тобіаса.

Коли Халіл пішов від Тобіаса, ASA промили йому мозок і перетворили його на смертоносну машину для вбивств, тобто на Пейнкіллера. Але, на щастя, Дженніфер та її сім'я допомогли Халілу звільнитися від програми і взяти контроль над своєю свідомістю.

Тим часом промо-ролик майбутньої серії «Чорної блискавки» показує, як Пейнкіллер знову захоплює розум і тіло Халіла, і той каже:

Пейнкіллер вбив багато невинних людей. Я думав, що контролюю його, але він знайшов вихід на свободу.

Пілотна серія потенційного спін-оффу про Пейнкіллера вийде 12 квітня. Серіал «Чорна блискавка» завершиться у травні.

1091 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: