Каст обирає команду Конга або команду Ґодзілли у відео фільму «Ґодзілла проти Конґа»

15 березня 2021,  20:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блокбастери повертаються в кінотеатри вже цієї весни, про що нам нагадує нова видовищна фічуретка науково-фантастичного екшену «Ґодзілла проти Конґа», який зняв режисер Адам Вінгард.

Фільм Вінгарда, який є продовженням фантастичних стрічок «Конг: Острів черепа» та «Ґодзілла: Король монстрів», покаже епічне зіткнення двох титанів Ґодзілли і Конга, спровоковане небаченими силами.

В закулісному відео нам розкривають, що між цими гігантами існує «давня ворожнеча» і що «їхні предки боролися одне з одним у великій війні». А режисер розповідає, що люди теж розділяться у його фільмі на дві команди:

Ви можете розглядати даний фільм як дві окремі історії, які в результаті перетинаються: історії команди Конга і команди Ґодзілли. А також історія кожної людини слідує за історією кожного монстра.

У фільмі до команди Конга належать персонажі, яких грають Александр Скарсгард, Ребекка Голл та Kaylee Hottle, а в команді Ґодзілли знаходяться Міллі Боббі Браун, Браян Тайрі Генрі і Джуліан Деннісон.

Проте за лаштунками актори не завжди обирають свою команду з кіно, як розкриває відео у кінці. А до якої команді зараховуєте себе ви? Пишіть в коментарях.

В кінотеатри фільм «Ґодзілла проти Конґа» прибуде вже наступного тижня, 24 березня. Квитки на перші сеанси ви вже можете придбати на нашому сайті.

1170 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: