Назва першої серії 3 сезону серіалу «Хлопаки» звучить багатообіцяюче

17 лютого 2021,  21:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора стартували зйомки 3 сезону супергеройського серіалу «Хлопаки», і ми вже знаємо назву його першої серії «Payback». Що ж воно може означати?

З англійської мови назва прем'єрної серії 3 сезону «Payback» перекладається як «Відплата» або «Помста», і її сценаристом виступив Крейг Розенберг.

Помста є ключовою темою серіалу «Хлопаки», і за підсумками двох сезонів помститися одне одному бажають практично кожен член команди Біллі Бутчера (Карл Урбан) та супергеройської команди Сімка.

У фінальній серії 2 сезону, наприклад, Гроза (Ая Кеш) вбила Бекку (Шантель Ван Сантен), і щось ми дуже сумніваємося, що Бутчер це так просто простить і забуде.

Також на короткому повідку опинився великий і жахливий Гоумлендер (Ентоні Старр), який завдяки розумному шантажу королеви Мейв (Домінік МакЕллігот) тепер повинен бути слухняним і перестати вбивати людей направо і наліво, інакше його супергеройському іміджу в колі американців прийде кінець.

«Payback» може стосуватися відплати й від менш центрального персонажа серіалу, як, наприклад, та загадкова конгресвумен Вікторія Ньюмен (Клаудія Дурміт), яка в фіналі 2 сезону розкрила, що це вона вміє підривати голови людей.

Або, можливо, за помстою прийде супергерой Солдатик, роль якого в майбутніх серіях виконає зірка серіалу «Надприродне» Дженсен Еклс.

А як ви вважаєте? Діліться своїми припущеннями щодо прем'єрної серії 3 сезону «Хлопаків» в коментарях нижче.

2350 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: