Новий трейлер мультфільму «Рая та останній дракон» представляє казкову країну Кумандра

9 лютого 2021,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney помітила, з яким теплом глядачі зустріли головних героїнь її наступного пригодницького мультфільму «Рая та останній дракон», і незабаром після релізу офіційного трейлера вирішила порадувати нас другим трейлером, що показує ще більше кумедних моментів.

Нова анімаційна стрічка від кіностудії, що подарувала нам культові мультфільми «Крижане серце», «Король Лев», «Аладдін» та «Мулан», відправить нас на казковий континент Кумандра, чиї п'ять країн розділилися і воюють між собою. Щоб помирити їх та покласти край війні, самотня воїтелька Рая повинна відшукати останнього дракона. Однак під час подорожі вона дізнається, що для того, щоб врятувати світ, магії драконів замало. Потрібна ще й довіра.

Голосами Раї та чарівною драконихи Сісу в оригіналі є актриси Келлі Марі ТренЗоряні війни: Скайвокер. Сходження», «Сімейка Крудсів: Нова ера») і АквафінаДжуманджі: Наступний рівень», «Вісім подруг Оушена»). Тоді як Тук-Тука, вірного друга (і транспорт) Раї, озвучує Алан ТьюдікБунтар-один. Зоряні війни: Історія», «Аладдін»).

Режисерами діснеївського мультфільму, чиї три нових чудових постера ви знайдете нижче, стали Дон Голл і Карлос Лопес Естрада.

Дивіться також український трейлер «Рая та останній дракон». У кіно з 4 березня.

1581 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: