«Рівердейл»: промо, кадри та опис 3 серії 5 сезону «Випускний»

28 січня 2021,  15:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прощавай, школо! Герої серіалу «Рівердейл» отримують шкільні дипломи і відправляються в доросле життя в промо-ролику 3 серії 5 сезону.

Серія про прощання зі школою отримала просту і дуже влучну назву «Chapter Seventy-Nine: Graduation» («Глава сімдесят дев'ята: Випускний»), і ось її розширений синопсис:

Коли випускний день вже на носі, банда розглядає свої наступні кроки за межами стін школи Riverdale High. Арчі (Кей Джей Апа) дізнається, чи зможе він випуститися разом зі своїми однокласниками. А ЕфПі (Скіт Ульріх) приймає складне рішення щодо свого майбутнього та майбутнього Джеллібін (Трініті Лікінс).

Офіційні кадри серії показують Арчі, Джагхеда (Коул Спроус), Вероніку (Каміла Мендес), Бетті (Лілі Рейнхарт), Шеріл (Меделін Петш), Тоні (Ванесса Морган), Кевіна (Кейсі Котт) та Реджі (Чарльз Мелтон) на їхньому останньому уроці, а також вручення дипломів, на яке прийдуть їхні батьки.

Разом з цим опис і кадри натякають на прощання ЕфПі з Джагхедом, оскільки актор Скіт Ульріх залишає серіал, так що готуйте хустинки.

Випускна серія «Рівердейла» прибуде на екрани 4 лютого за українським часом. Її режисером став Гебріел Корреа.

1413 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: