У лютому в кіно вийде мультфільм «Пінгвінчик Пороро. Світ динозаврів»

14 січня 2021,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найхоробріший пінгвінчик повертається на великі екрани! У мережі з'явився український трейлер пригодницького мультфільму для глядачів будь-якого віку (навіть для найменших) «Пінгвінчик Пороро. Світ динозаврів», до прем'єри якого залишилося менше місяця.

Пороро та його друзі-звірята живуть у засніженому, глухому селі, про яке ніхто й не чув, але з ними все одно постійно відбуваються дивовижні, а часом і неймовірні речі. Які б складнощі та небезпечні пригоди не чекали на Пороро, йому на допомогу завжди приходять його товариші — лисеня Едді, динозаврик Кронг, ведмежа Побі та бобреня Лупі. Тут все просто: можна подолати будь-які перепони, особливо коли поруч — твої вірні друзі.

У мультфільмі «Пінгвінчик Пороро. Світ динозаврів» пінгвінчик Пороро з друзями-звірятами відправляється зі свого засніженого села на тропічний острів, щоб врятувати беззахисних маленьких динозаврів від жадібного прибульця з синьою шкірою і його армії роботів.

Українські глядачі зможуть подивитися нову незабутню пригоду Пороро та динозаврів в кінотеатрах після локдауну — з 4 лютого.

Ви також могли бачити Пороро в мультсеріалі «Пінгвінчик Пороро» (2007) та мультфільмах «Пінгвінчик Пороро: Великі перегони» (2013), «Пінгвінчик Пороро: Космічні пригоди» (2015) і «Пінгвінчик Пороро: Пірати острова скарбів» (2019).

959 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: