Новий тизер серіалу «Супермен і Лоїс» показує родину Кларка Кента

30 грудня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У якості новорічного подарунка телеканал The CW підготував для шанувальників коміксів DC перший офіційний тизер свого нового серіалу «Супермен і Лоїс», який є спін-оффом «Супергьорл».

Як повідомляє офіційний синопсис серіалу, «після років боротьби з суперлиходіями, що страждають манією величі, монстрами, що сіють хаос в Метрополісі, та іншопланетними загарбниками, які мають намір винищити людство, найвідоміший супергерой у світі Кларк Кент/Людина зі сталі та найвідоміша журналістка з коміксів Лоїс Лейн стикаються віч-на-віч зі своїм найбільшим випробуванням стресом, тиском і складнощами, які бувають у працюючих батьків в сучасному суспільстві».

Тим часом Супермен говорить в новому тизері серіалу:

Ми всі починаємо свій шлях як одна версія самих себе. Але ми ростемо, і життя змінює нас. Кожен момент створює наш характер, змінює наші пріоритети, розтягує кожну нитку нашого єства. Поки ми не втрачаємо себе в цьому стресі... Але це неправда, оскільки під розірваними нитками знаходиться нова людина, створена зі сталі і володіюча хоробрістю боротися за тих, кого вона любить.

У ролях Супермена і Лоїс на екрани повернуться Тайлер Геклін і Бітсі Таллок, а їхніх синів Джонатана і Джордана зіграють Джордан Ельзасс і Александр Гарфін, яких ви також можете побачити у тизері.

Прем'єра супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс» переїхала на місяць вперед і тепер очікується не 23 січня, а 23 лютого.

933 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: