Адель стала учасницею шоу «Холостяк» за версією SNL і заспівала там свої хіти

13 листопада 2020,  17:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці легендарного комедійного скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» або просто SNL запросили Адель в цьому сезоні в якості ведучої, а не музичної гості, але все одно подарували нам приголомшливий скетч, де вона встигла заспівати майже всі свої хітові пісні.

У цьому скетчі-пародії на відоме шоу «Холостяк» Адель втілює одну з учасниць, яка разом з іншими жінками бореться за серце холостяка Бена С., чию роль виконує актор Бек Беннет.

І коли Бен С. не дає Адель троянду першого враження... співачка вирішує заявити, що вона «знайде когось, схожого на нього», за допомогою хіта «Someone Like You».

Причому це буде далеко не єдиний раз, коли Адель заявить про свої почуття піснею, так що в різні моменти шоу вона заспіває «When We Were Young», «Hello» та «Rolling in the Deep», чим здорово налякає інших учасниць і холостяка.

Загалом, десятий раз переглядаємо цей скетч і з нетерпінням чекаємо, коли Адель порадує нас новою музикою. І сподіваємося, що Голлівуд помітить її комедійний талант і одного разу запросить її знятися в музичній комедії.

1433 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: