Аарон Тейлор-Джонсон зіграє в екшені «Bullet Train» з Бредом Піттом

24 жовтня 2020,  13:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту майбутнього бойовика про найманих убивць «Bullet Train» приєднався лауреат премії «Золотий глобус» Аарон Тейлор-Джонсон, він же головний герой дилогії «Пипець» та Ртуть з блокбастера «Месники: Ера Альтрона».

Фільм «Bullet Train» буде слідувати за п'ятіркою найманих вбивць, які сідають у Токіо в швидкісний потяг, де дізнаються, що у їхніх місій є щось спільне, і починається гра за виживання. Основою сценарію стане роман письменника Котаро Ісака.

Тейлор-Джонсон зіграє одного з цих найманих вбивць. Також парочку убивць втілять Бред Пітт і Джої Кінг. Деталі про їхніх персонажів поки не розголошуються.

Разом з ними роль в екшені отримав актор та майстер бойових мистецтв Ендрю Кодзі, відомий завдяки серіалам «Гострі картузи» і «Воїн».

Режисером гостросюжетного бойовика «Bullet Train» виступає Девід Літч, який зняв такі гучні екшени, як «Джон Уік», «Атомна блондинка», «Дедпул 2» та «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Нещодавно Тейлор-Джонсона можна було побачити в кінотеатрах в науково-фантастичному епіку Крістофера Нолана «Тенет», де він зіграв спецназівця з майбутнього. У 2021 році він повернеться на екрани в приквелі «Кінгс Мен».

7400 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: