Дивимося епічний трейлер 3 сезону серіалу «Американські боги» з Рікі Віттлом

10 жовтня 2020,  16:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тінь Мун заявляє про те, що він Бог, в тизер-трейлері 3 сезону фентезійного серіалу «Американські боги», який вийшов в рамках його панелі на віртуальній конвенції New York Comic Con в п'ятницю.

Серіал «Американські боги» є адаптацією однойменного роману культового письменника-фантаста Ніла Геймана і розповідає про протистояння Нових богів зі Старими богами, в центрі якого опиняється колишній в'язень на ім'я Тінь Мун (Рікі Віттл), коли його наймає в якості свого тілоохоронця загадковий містер Середа (Іен МакШейн), він же бог Одін.

У фіналі 2 сезону Тінь виїхав з Каїра, і тепер він з новою зачіскою і новим ім'ям Майк Ейнзел живе в сонному містечку Лейксайд, штат Вісконсін. Але його спокійне існування там, далеко від богів, незабаром перериває дзвінок від... бога. Який також є його батьком. І тепер Тінь повинен прийняти важливе рішення і обрати свою долю.

Точна дата прем'єри 3 сезону серіалу «Американські боги» поки не повідомляється, але в кінці трейлер каже, що вона відбудеться на початку 2021 року.

7501 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: