Трейлер 5 сезону серіалу «Простір» говорить про загрозу космічної війни

9 жовтня 2020,  22:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року битва за людство захопить світ. Стримінгова платформа Amazon Prime Video опублікувала в мережі офіційний трейлер 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Простір», який був представлений в рамках віртуальної конвенції New York Comic Con.

Серіал «Простір» («The Expanse»), перші 3 сезони якого виходили на телеканалі Syfy, слідує за екіпажем «Росінанта», незаконно врятованого військового корабля, який натрапив на велику змову й загадкову іншопланетну технологію, що загрожувала порушити баланс сил і змінити долю людства .

Новий сезон розпочнеться з того, що безліч людей залишає Сонячну систему в пошуках нового дому та величезних статків у схожих на Землю світах за межами Кільця іншопланетян, і зрештою настає розплата за сторіччя експлуатації Поясу. Для команди «Росінанта» та лідерів Внутрішніх планет і Поясу минуле і сьогодення стикаються одне з одним, породжуючи особисті проблеми, які мають далекосяжні наслідки по всій Сонячній системі.

Прем'єра 5 сезону серіалу «Простір» відбудеться 16 грудня. Цього разу Amazon вирішив представити глядачам одразу перші три серії нового сезону, а решта серій будуть виходити по одній на тиждень.

8135 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: