Хто і як загинув в прем'єрній серії 2 сезону серіалу «Хлопаки»?

5 вересня 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Хлопаки» повернулися! І зробили вони це з вибухом. На жаль, вибухову прем'єру 2 сезону пережили не всі ключові персонажі 1 сезону.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про події 1 серії 2 сезону серіалу «Хлопаки».

Щоб замести сліди і зберегти свій супергеройський статус, Гоумлендер (Ентоні Старр) повісив вбивство Меделін (Елізабет Шу) на Біллі Бутчера (Карл Урбан), і в 1 серії 2 сезону усі Хлопаки опинилися в розшуку.

Г'юї (Джек Квейд), Молоко Матері (Лас Алонсо), Французик (Томер Капон) та Кіміко (Карен Фукухара) тепер змушені переховуватися в якомусь брудному бандитському напівпідвалі, але коли вони дізнаються, що в місто прибув супертерорист, то вирішують звернутися по допомогу до заступника директора ЦРУ Сьюзен Рейнор (Дженніфер Еспозіто).

Вони зустрічаються, як вони вважають, подалі від сторонніх очей, але як тільки Сьюзен вирішує озвучити своє припущення про те, що за супертерористами стоїть корпорація Vought International... її голова вибухає. Буквально.

Хлопаки в жаху тікають звідти, сподіваючись, що ніхто не підірве їхні голови, і, на щастя, їм вдається відбутися тільки легким переляком. На відміну від Рейнор. А вона щойно зробила собі нову стильну зачіску...

Хто і, що найголовніше, як зумів підірвати голову заступника директора ЦРУ, поки залишається загадкою, відповідь на яку дізнаємося в майбутніх серіях.

Перші три серії 2 сезону «Хлопаків» вийшли 4 вересня, так що ви вже можете подивитися їх на стримінговій платформі Amazon Prime Video.

8711 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: