Гейлі Стайнфелд показала свою спортивну фігуру і домашній спортзал

2 вересня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фантастичного екшену «Бамблбі» Гейлі Стайнфелд поділилася в соцмережах веселою фотографією, зробленою під час свого тренування в домашньому спортзалі, і шанувальники припускають, що вона почала готуватися до ролі в супергеройському серіалі «Соколине око».

Поділившись знімком на тренажері у Twitter, 23-річна актриса подякувала своєму батьку Пітеру Стайнфелду, який є актором і експертом з фітнесу:

Домашні тренування тепер на іншому рівні... Люб'язно надано Пітером Стайнфелдом.

Довгий час ходять чутки, що Стайнфелд зіграє роль Кейт Бішоп, учениці Клінта Бартона, в новому супергеройському серіалі «Соколине око», чиї події розвиваються у всесвіті MCU, і дана фотографія може бути тому підтвердженням, як відразу припустили її читачі в Twitter. Адже для ролі супергероїні Стайнфелд буде потрібно багато тренуватися.

А поки ви можете побачити актрису в ролі поетеси-бунтарки Емілі Дікінсон в частково біографічному серіалі «Дікінсон», який вийшов на стримінговій платформі Apple TV+ восени 2019 року. Прем'єра його 2 сезону очікується наприкінці 2020 року, оскільки його, на щастя, встигли зняти ще до пандемії коронавірусу.

6166 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: