Світ стикається із загадковим вірусом в трейлері серіалу «Утопія» від Гілліан Флінн

20 серпня 2020,  23:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon поділилася божевільним трейлером свого нового серіалу про апокаліпсис «Утопія», в якому дуже до речі звучить пісня групи R.E.M. «It's the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)» («Це кінець світу, яким ми його знаємо (і я в порядку)»).

Науково-фантастична детективна драма від автора хітових книг «Загублена» і «Гострі предмети» Гілліан Флінн буде рімейком однойменного британського телесеріалу від сценариста Денніса Келлі, що вийшов у 2013 році. Сюжет слідує за групою тінейджерів, які знайомляться онлайн, коли в їхні руки потрапляє культовий заборонений графічний роман. Через цей роман вони стають ціллю однієї таємної організації, а також на їхніх плечах опиняється відповідальність за порятунок усього світу.

Трейлер розкриває, що світу загрожує якийсь небезпечний вірус грипу, який швидко перетворюється на пандемію, так що по суті тут передбачений весь 2020 рік.

У серіалі зіграють Джон Кьюсак, Саша Лейн, Джессіка Рот, Ден Берд, Корі Майкл Сміт, Крістофер Денем, Ешлі ЛаТроп, Фаррах МакКензі, Десмін Боргес та Рейн Вілсон.

Прем'єра рімейку «Утопії» очікується 25 вересня.

3753 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: