«Невагітна»: вийшов трейлер роуд-комедії про підліткову вагітність від продюсерів «Рівердейл»

13 серпня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американські кінематографісти продовжують досліджувати теми підліткової вагітності і доступності абортів, але на цей раз замість серйозної драми вони зняли комедійне роуд-муві під назвою «Невагітна», яке вийде на платформі HBO Max.

Фільм «Невагітна» («Unpregnant») слідує за пригодами 17-річної дівчини з Міссурі на ім'я Вероніка, яка робить тест в шкільному туалеті і виявляє, що вона вагітна. Ця подія загрожує знищити її мрію вступити до коледжу Ліги плюща, що ставить хрест на її майбутній кар'єруі. Тому вона стукає в двері своєї давньої подруги Бейлі, з якої давно не спілкувалася, і дівчата відправляються в шалене подорож через декілька штатів аж до Альбукерке, де Вероніка може зробити законний аборт.

Головні ролі тут виконують Гейлі Лу Річардсон і Барбі Феррейра.

Режисером кінострічки виступає Рейчел Голденберг, а її продюсерами є Грег БерлантіСтаргьорл», «Рівердейл», «Моторошні пригоди Сабріни»), Ерік ФейгЯ знаю, що ви зробили минулого літа», «Крок вперед», «Крок вперед 2»), Сара Шехтер («Рівердейл», «Ти», «Моторошні пригоди Сабріни») та Майкл СледдДалласький клуб покупців», «Я, Тоня», «Я, Ерл і вмираюча дівчина»).

Через схожість тем «Невагітну» вже порівнюють з хітовою драмою «Ніколи, рідко, іноді, завжди», яка вийшла на початку року і справила на кінофестивалі «Санденс» справжній фурор. Її рейтинг на сайті Rotten Tomatoes серед кінокритиків зараз становить 99%.

Прем'єра фільму «Невагітна» відбудеться онлайн 10 вересня.

1263 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...