«Академія Амбрелла»: супергерої проти ядерних бомб у фрагменті прем'єри 2 сезону

29 липня 2020,  19:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подорож в 1960-і роки виявиться для братів і сестер Гаргрівз не такою веселою, як вони могли припустити, показує відкриваючий епізод 2 сезону супергеройського серіалу від Netflix «Академія Амбрелла».

У прем'єрній серії 2 сезону, яка називається «Right Back Where We Started» («Прямо там, де ми починали»), Ваня (Еллен Пейдж), Лютер (Том Гоппер), Клаус (Роберт Шіен), Еллісон (Емі Ревер-Лемпман), Дієго (Девід Кастанеда), Номер 5 (Ейдан Галлахер) та Бен (Джастін Х. Мін) відправляються в Даллас 1963 року. І, до свого шоку, бачать, що їхні дії призвели до змін в історії Радянський Союз напав на США, і тепер супердержави готові знищити одне одного ядерними бомбами.

Наші герої демонструють свої надздібності на полі бою, яким є вулиці Далласа, але, на жаль, проти ядерних бомб вони нічого не можуть вдіяти.

На щастя, за кілька миттєвостей до вибуху, що вбиває всіх героїв, Номера 5 рятує Гейзел (Камерон Бріттон), так що тепер доля всієї родини залежить від нього.

Що буде далі, дізнаємося дуже скоро, оскільки прем'єра 2 сезону серіалу «Академія Амбрелла» відбудеться вже в цю п'ятницю, 31 липня.

1518 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: