Режисер «Вартових Галактики» Джеймс Ганн назвав свій найулюбленіший супергеройський фільм усіх часів

18 липня 2020,  20:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Ганн вирішив взяти участь в 30-денному кіночелленджі, в рамках якого він розкрив, що його найулюбленішим фільмом про супергероїв є... оскароносний мультфільм «Людина-павук: Навколо всесвіту».

Відповідаючи на питання 10 дня кіночелленджа про те, який супергеройський фільм є його найулюбленішим, режисер блокбастерів «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2» поділився графічним постером анімації «Людина-павук: Навколо всесвіту», який в 2018 році випустила студія Sony Pictures Animation.

Ганн був небагатослівний і не пояснив конкретно, за що він любить даний мультфільм, але його премії «Оскар», «Золотий глобус» і BAFTA, а також 65-е місце в рейтингу найкращих фільмів всіх часів на сайті IMDb говорять за режисера.

Мультфільм «Людина-павук: Навколо всесвіту» показав те, чого ми тільки чекаємо від всесвіту MCU, мультивсесвіт з альтернативними реальностями. Його події слідують за юним Людиною-павуком з Брукліна на ім'я Майлз Моралес, який знайомиться з п'ятьма іншими Людинами-павуками, що прибули в його світ з різних всесвітів. І разом їм потрібно перемогти лиходіїв та врятувати мультивсесвіт від руйнування.

Якщо ви теж є шануваприхильником чи прихильницею цієї суперегеройської стрічки, то у нас є хороша новина у червні стартував знімальний процес його сиквела, який вийде на великі екрани в 2022 році.

1575 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: