Перший погляд на Генрі Кавілла та Міллі Боббі Браун у фільмі «Енола Холмс»

27 червня 2020,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові розслідувати нову заплутану справу разом з родиною Шерлока Холмса? У детективному фільмі «Енола Холмс» зірка серіалу «Дивні дива» Міллі Боббі Браун втілить молодшу сестру легендарного детектива.

Картина «Енола Холмс», яку зняв режисер хітових серіалів «Погань» і «Вбиваючи Єву» Гаррі Бредбір, покаже пригоди 16-річної сестри знаменитого детектива з Бейкер-стріт Еноли Холмс, яка тікає з дому і сама стає приватним детективом, коли їхня мати зникає при загадкових обставинах.

На перших кадрах, якими днями поділилася стримінгова платформа Netflix, ви можете побачити Браун в образі Еноли Холмс, яка відмінно стріляє з лука і, можливо, буде розбивати четверту стіну, розмовляючи з глядачем, як припускає другий кадр.

Роль Шерлока в цьому фільмі виконає Генрі Кавілл, відомий завдяки ролі Супермена в «Людині зі сталі» та фентезійному серіалу «Відьмак».

На третьому кадрі ви можете побачити в компанії його та Браун зірку популярної франшизи «Голодні ігри» Сема Клафліна, який втілює тут їхнього старшого брата Майкрофта Холмса.

Мати сімейства зіграє Хелена Бонем Картер, відома завдяки ролі Белатриси Лестранж в екранізаціях романів Дж.К. Роулінг. А також в детективній історії Бредбіра з'являться ще дві актриси, які знімалися з Картер в Поттеріані, Фіона Шоу та Френсіс де ла Тур.

Прем'єра фільму «Енола Холмс» очікується у вересні.

2014 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: