Майже «Баффі»: дивимося трейлер фентезійного серіалу «Монахиня-воїн» від Netflix

17 червня 2020,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за культовим серіалом «Баффі»? Тоді у нас гарна новина. Продюсер серіалів «Континуум» і «Ван Гельсінг» Саймон Беррі представляє нову історію про обрану дівчину з надздібностями, яка повинна захищати наш світ від сил зла, під назвою «Монахиня-воїн».

Фентезійний серіал «Монахиня-воїн» покаже, як молода дівчина на ім'я Ава прокидається в морзі з неймовірними здібностями і опиняється в центрі древньої війни між добром і злом. Пошук відповідей приводить дівчину в Орден хрестоподібного меча, секретне суспільство монахинь-воїнів, які поклялися захищати світ від зла.

Також офіційний синопсис серіалу відзначає, що таємнича історія Ави, яка «буде прагнути знайти баланс між своїми обов'язками в Ордені та звичайним життям дівчини-тінейджера», буде «сповнена загадок, екшену, пригод і підліткового роману, доводячи, що наша головна героїня може битися в ім'я добра, але вона точно не янгол».

Роль Ави виконує 22-річна португальська актриса Альба Баптіста.

Разом з нею боротися зі злом будуть монахині-воїтельки у втіленні Тої Тернер, Лорени Андреа та Крістіни Тонтері-Янг. Тим часом Текла Рютен втілить лиходійку, а Жоакім де Алмейда перевтілиться у кардинала.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Монахиня-воїн» відбудеться через два тижні, 2 липня.

1815 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: