Зірка «Люцифера» Том Елліс продовжив свій контракт на 6 сезон

10 червня 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники серіалу «Люцифер», тримайтеся міцніше, оскільки у нас чудова новина. Виконавець ролі Люцифера Морнінгстара Том Елліс вже продовжив свій контракт зі стримінговою платформою на 6 сезон.

Після тривалих перемовин, які поставили під загрозу потенційний 6 сезон «Люцифера» на Netflix, актор Том Елліс офіційно підписав новий контракт з серіалом, повідомляє сайт TVLine.

Ця новина підтверджує, що боси Netflix не збираються закривати серіал і вже планують його наступний сезон, хоча ми всі поки чекаємо на прем'єру 5 сезону, що повинна відбутися пізніше в 2020 році.

Спочатку фентезійний серіал «Люцифер» про пригоди диявола в Лос-Анджелесі виходив на американському телеканалі Fox, який вирішив закрити його після 3 сезонів, що засмутило шанувальників серіалу, і вони влаштували в соцмережах активну кампанію, після чого Люцифер і його команда знайшли новий дім на платформі Netflix.

Разом з Еллісом в 5 сезоні повернуться Лорен Джерман, Кевін Алехандро, Д.Б. Вудсайд, Леслі-Енн Брандт, Рейчел Гарріс і Скарлетт Естевес. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися дату прем'єри нових серій «Люцифера» першими.

2993 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: