Селфі на пляжі і #BlackLivesMatter: Гайден Панеттьєрі приєдналася до світу Instagram

8 червня 2020,  21:15 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Бажаючи стати ближче до своїх шанувальників і підтримати рух за права афроамериканців #BlackLivesMatter, зірка супергеройського серіалу «Герої» Гайден Панеттьєрі завела відкритий профіль в Instagram.

Для свого першого поста на офіційній сторінці в Instagram, яку може бачити кожен, 30-річна номінантка на премію «Золотий глобус» обрала селфі на пляжі, поруч з яким написала:

Всім привіт! Нарешті роблю пости публічно. Сподіваюся, ви всі залишаєтеся здоровими і в безпеці.

У другому пості Панеттьєрі вирішила нагадати, що коронавірус все ще становить небезпеку для всіх нас, зробивши в описі до нового селфі акцент на тому, що вона весь час носить маску і зняла її для фото тільки тому, що на пляжі більше нікого не було:

Рада подихати свіжим повітрям і зняти свою маску на хвилину, поки нікого не було поруч. В інших випадках я завжди ношу маску!

Після чого актриса поділилася портретом Джорджа Флойда, беззбройного афроамериканця, якого 25 травня вбив поліцейський, давлячи йому ногою на шию 8 хвилин. Ця жахлива смерть змусила десятки тисяч американців всіх рас вийти на мирні мітинги під гаслом #BlackLivesMatter, щоб покласти край системному расизму та смертям невинних афроамериканців від рук поліції.

Також зірка серіалу «Герої» вирішила порадувати своїх підписників фотографіями з сімейного архіву, включаючи фотографії з весілля свого батька і мачухи-афроамериканки, з якою у Панеттьєрі чудові стосунки.

В останній раз актрису можна було побачити у фінальному сезоні серіалу «Нешвілл», який завершився в 2018 році та приніс їй 2 номінації на «Золотий глобус». Сподіваємося, що в майбутньому вона повернеться на телеекрани в цікавих проектах.

1482 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: