«Вбиваючи Єву»: Вілланель грає в поліцію моди у фрагменті 8 серії 3 сезону

27 травня 2020,  20:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося ексклюзивний фрагмент фінальної серії 3 сезону хітового серіалу «Вбиваючи Єву», який дасть вам ще один привід закохатися в божевільну найману вбивцю Вілланель у втіленні Джоді Комер.

Фрагмент 8 серії 3 сезону, яка називається «Are You Leading or Am I?» («Ти ведеш чи я?»), показує Вілланель (Комер) та ще одну найману вбивцю з Дванадцяти на станції метро, ​​і коли Вілланель стає нудно, вона починає діставати свою колегу різними питаннями.

Наприклад, про те, чому колега носить такий нудний одяг. На що та відповідає, що їй подобається «відчувати себе зручно», і Вілланель з подивом парирує:

Чому? Зручно це те, що ти робиш людині, яка хвора на смертельну хворобу.

Яскравий стиль Вілланель це ще один спосіб відчувати себе живою, тому на нове завдання вона й одягла цей модний костюм з принтом і черевики на підборах.

Далі Вілланель міркує про те, що вони, будучи небезпечними вбивцями, все одно підкоряються комусь і «стрибають, якщо ті люди кажуть їм стрибати».

Чим завершиться 3 сезон серіалу «Вбиваючи Єву», у фінальній серії якого Вілланель возз'єднається з Євою (Сандра О), дізнаємося 1 червня за українським часом. Її промо-ролик дивіться тут.

1477 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: