Дивимося веселий трейлер фінальних серій ситкому «Більш повний дім»

14 травня 2020,  15:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Діставайте шампанське! Стримінговий сервіс Netflix опублікував новий трейлер 5 сезону популярного комедійного серіалу «Більш повний дім», який присвячений його фінальним серіям і згадує 30 років пригод цієї веселої сімейки.

Серіал «Більш повний дім» є продовженням ситкому «Повний дім», який виходив на американському телебаченні з 1987 по 1995 рік. Він слідує за життям вдови і матері трьох дітей ДіДжей Таннер (Кендес Камерон Буре), її сестри Стефані Таннер (Джоді Світін) та їхньої подруги Кіммі Гібблер (Андреа Барбер), а також їх рідних та друзів, які за ці роки вже перетворилися на одну велику родину.

У фінальних серіях ДіДжей збирається заміж за свого шкільного коханого Стіва (Скотт Венгер), поки її сестра і подруга теж готуються піти під вінець. Так що на нас чекає потрійне весілля, де може статися все що завгодно, але ми сподіваємося, що все закінчиться хепі-ендом.

В кінці трейлера ДіДжей, Стефані та Кіммі говорять на кухні про те, що вони «не хочуть, щоб це закінчувалося», і коли Рамона (Соні Ніколь Брінгас) запитує, про що це вони, героїні відповідають, що «про морозиво».

Фінальні серії серіалу «Більш повний дім» вийдуть на екрани 2 червня.

1130 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: