Зірки «Надприродного» святкують 15 років серіалу на обкладинках Entertainment Weekly

14 квітня 2020,  17:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки культового серіалу «Надприродне» Дженсен Еклс, Джаред Падалекі і Міша Коллінз міцно обіймаються на обкладинках травневого випуску журналу Entertainment Weekly, які присвячені 15-річчю і закінченню їхньої спільної пригоди.

У ці темні часи всесвітньої пандемії журнал Entertainment Weekly вирішив підняти наш настрій, розмістивши на двох обкладинках свого нового випуску усміхнених зірок «Надприродного», які неодноразово рятували світ на наших телеекранах.

В інтерв'ю Падалекі розповів, що було непросто прийняти рішення завершити улюблений серіал і попрощатися зі своїми героями, але вони вирішили «зробити це з високо піднятою головою і піти на високій ноті», поки не перетворилися для глядачів на пародію на самих себе:

У нас в обох був момент, коли ми з [Дженсеном] зрозуміли, що не хочемо, щоб це закінчувалося. Це дійшло до тієї межі, коли за іронією долі ми сказали: «Я ніколи не хочу це залишати. Я можу робити це до того дня, коли я помру, і тоді, якщо у мене буде така можливість, я воскресну і продовжу»! Але ніколи не хочеться бути останньою людиною на вечірці. Ми просто знали, [що настав час підбивати підсумок]. Ми не говоримо, що у нас не було сумнівів, але ми всі віримо в те рішення, яке було прийнято.

Зйомки їхньої фотосесії для EW пройшли в Малібу в серпні 2019 року, так що не переживайте, зараз актори (і редакція журналу) знаходяться на карантині і рятують планету тим, що перешкоджають поширенню коронавірусу.

Поки складно сказати, коли ми побачимо фінальні серії «Надприродного», оскільки виробництво зупинено, а до карантину знімальна група встигла відзняти тільки 18 серій із запланованих 20. Так що запасаємося терпінням і поки переглядаємо попередні сезони.

2135 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: