«Дивовижна місіс Мейзел» повернеться з 4 сезоном

15 грудня 2019,  01:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мідж поки не збирається залишати сцену. Компанія Amazon продовжила свій хітовий комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» на 4 сезон.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Дивовижна місіс Мейзел», що розповідає про домогосподарку з Нью-Йорка, яка стала популярним стенд-ап коміком і вирушила у свій перший тур, побила всі рекорди на стримінговому сервісі Amazon Prime, ставши «найпопулярнішим новим сезоном на вихідних».

Через кілька днів після прем'єри нових серій «Дивовижна місіс Мейзел» отримала 2 номінації на премію «Золотий глобус» у категоріях Кращий комедійний серіал та Краща актриса комедійного серіалу, на звання якої знову претендує виконавиця головної ролі Мідж Мейзел Рейчел Броснахен. У неї вже є 2 «Золотих глобуси», подивимося, чи вдасться їй отримати і 3-й.

Тому настільки швидке продовження на новий сезон є абсолютно заслуженим, і ми вже з нетерпінням чекаємо, що Емі Шерман-Палладіно та Деніел Палладіно придумають для Мідж в майбутньому.

У фіналі 3 сезону (обережно, спойлери) Мідж нарешті виступила у театрі «Аполло», але її двозначні жарти про зірку Шая Болдвіна, для якого вона розігрівала в турі публіку, не сподобалися Шаю, тому її звільнили прямо перед тим, як вони з її вірним менеджером Сьюзі збиралися сідати в літак і летіти в тур європейськими містами.

Сподіваємося, що 4 сезон «Дивовижної місіс Мейзел» не залишить Мідж без роботи, і вона вирушить у новий тур, але не в якості того, хто виступає на розігріві, а в якості головної зірки. Оскільки вона це заслужила своїми відвертими історіями зі сцени і провокаційними жартами.

Зйомки нових серій почнуться навесні, так що прем'єру 4 сезону «Дивовижної місіс Мейзел» варто очікувати наприкінці 2020 року. Тому запасаємося терпінням і відправляємося переглядати минулі сезони.

1984 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: