Тайка Вайтіті збирається зняти четвертого «Тора»

30 квітня 2019,  19:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хай будуть грім та блискавка! Актриса Тесса Томпсон, яка втілює супергероїню Валькірію у фільмах Marvel, поділилася інсайдерською інформацією про те, що відбувся пітчинг «Тора 4».

В інтерв'ю для газети Los Angeles Times Томпсон розповіла про плани кінокомпанії Marvel Studios та режисера Тайки Вайтіті зняти ще один сольний фільм про бога грома Тора:

Я чула, що була зустріч щодо сюжету [ще одного фільму про Тора]. Не знаю, наскільки правдива ця інформація, але я чула, що був пітчинг. Думаю, ідея полягає в тому, щоб Тайка повернувся [в якості режисера].

Вайтіті зняв третій сольний фільм про пригоди Тора «Тор: Рагнарок», який зібрав у світовому прокаті $854,0 млн і став одним з найкращих сольних екшенів кіновсесвіту MCU, тому інформація про його четвертий сольник звучить цілком ймовірно.

Зараз Валькірія, Тор (Кріс Гемсворт) та чарівний кам'яний іншопланетянин Корг (Вайтіті) возз'єдналися в супергеройському блокбастері «Месники: Завершення», який вийшов в український прокат 25 квітня.

У червні ви зможете побачити Томпсон та Гемсворта в науково-фантастичному бойовику «Люди в чорному: Інтернешнл», де вони знову зіграють напарників.

1575 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: