Шей Мітчелл влаштувала фотосесію в пальто а-ля йєті і червоних черевиках

10 листопада 2018,  17:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Милі ошуканки» Шей Мітчелл порадувала своїх читачів в Instagram новою осінньою фотосесією, в якій вона продемонструвала не тільки свої довгі ноги, а й почуття гумору.

31-річна канадська актриса, яка стала популярною завдяки ролі Емілі Філдс в хітовому підлітковому серіалі «Милі ошуканки», приміряла напівпальто зі штучного хутра і не змогла втриматися, щоб не зробити цілу фотосесію в ньому для свого Instagram.

Незважаючи на те, що на перших знімках Мітчелл постає дуже гламурною і серйозною, підписала вона їх з гумором:

Жоден йєті не постраждав при створенні цієї куртки...

Гортайте до кінця, щоб побачити і кілька сміховинних фотографій актриси в цьому екстравагантному вбранні.

На Мітчелл пальто від Revolve, червоні черевики з високою шпилькою від Raye, сумка від Zimmermann, чорні сонцезахисні окуляри від Versace і величезні сережки-кільця від Svelte Metals.

В описі до окремого фото з черевиками актриса зізналася, що хоча «ці черевики були створені для ходи» (цитата з пісні Ненсі Сінатри), але «в них далеко не підеш».

Зараз ви можете побачити Мітчелл в серіальному трилері «Ти» із зіркою «Пліткарки» Пенном Беджлі, який вже було продовжено на 2 сезон.

Незабаром вона зіграє головну роль у фільмі жахів «Кадавер», який вийде в український прокат 6 грудня. Дивіться його дубльований трейлер тут.

1522 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: