Сергій Бабкін схожий на Джеймса Бонда на нових кадрах фільму «11 дітей з Моршина»

17 жовтня 2018,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Український співак та актор Сергій Бабкін поділився парочкою нових кадрів з очікуваної пригодницької комедії «11 дітей з Моршина», на яких він нагадує агента 007.

Бабкін опублікував два кадри зі своїм персонажем з майбутнього українського фільму «11 дітей з Моршина» в Instagram, повідомивши в підписі, що він не тільки зіграє в ньому, а й відповідатиме за його саунд-продюсинг:

Я дуже вдячний всій команді фільму @morshyns11: режисеру і продюсеру за надану можливість створення музичної складової великого повнометражного фільму, та ще й авантюрної комедії! Це мій перший досвід, і я шалено йому радий. Дуже відповідально і одночасно дуже захоплююче допомагати створювати фільм не тільки з акторського, а і з музичного боку!

На кадрах співак постає в чорному діловому костюмі, білій сорочці, чорній краватці та в окулярах-авіаторах, які автоматично додають його персонажу загадковості і крутості. Чим вам не український Джеймс Бонд?

Дивіться тизер-трейлер картини «11 дітей з Моршина», де разом з Бабкіним з'являються Олена Лавренюк, Олександр Скічко та телеведуча Ольга Фреймут.

Також у цьому фільмі зіграє дружина Бабкіна Сніжана, разом з якою він брав участь у шоу «Танці з зірками».

Прем'єра комедії «11 дітей з Моршина», режисером якої виступає Аркадій Непиталюк, відбудеться на початку наступного року, 3 січня.

1449 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: