Різ Візерспун оголосила дату виходу своєї нової книги

6 травня 2018,  21:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудська актриса Різ Візерспун повідомила, що її книга «Whiskey In A Teacup» вийде цієї осені.

На початку тижня зірка серіалу «Велика маленька брехня» поділилася в Instagram відеозверненням та офіційною обкладинкою своєї нової книги «Whiskey In A Teacup» («Віскі в чайній чашці»):

Я так схвильована щодо моєї нової книги #WhiskeyInATeacup, яка вийде 18 вересня, люди! Передзамовлення книги доступне за посиланням в описі профілю! Не можу дочекатися, коли ви її прочитаєте!

Актриса розповідає, що книга буде про «південне життя» і її «південне коріння»: від того, що вона їсть і готує та як робить собі зачіску, до того, як вона прикрашає свій будинок та слідує сімейним традиціям.

Детальніше про «Whiskey In A Teacup» ви можете дізнатися на офіційному сайті книги.

Через кілька днів після оголошення своєї книги Візерспун розкрила, яку книгу читатиме її книжковий клуб у травні:

Прийшов час оголосити мій травневий вибір для книжкового клубу @reesesbookclubxhellosunshine. Цього місяця ми читаємо «You Think It, I’ll Say It» («Ти подумай про це, я скажу це») письменниці Кертіс Сіттенфелд... Це її перша книга оповідань! Мені дуже сподобалися всі персонажі в цій книзі. Вони такі складні і цікаві, і в кожній історії ви побачите, як вони проживають ключові моменти свого життя.

А після актриса і продюсер повідомила, що вже збирається екранізувати розповіді Сіттенфелд у вигляді серіалу:

О, і моя компанія @hellosunshine розробляє телесеріал, заснований на цій збірці історій. Не можу дочекатися, коли почую вашу думку з цього приводу!

На початку весни Візерспун зіграла чарівницю в диснеївському фентезі «Складки часу», а у 2019 році вона повернеться на екрани в 2 сезоні серіалу «Велика маленька брехня».

2665 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: