Олександр Скічко зіграє у фільмі «11 дітей з Моршина»

16 квітня 2018,  17:21 | Кастінг

Стало відомо, що популярний ведучий Олександр Скічко стане героєм фільму режисера Аркадія Непиталюка «11 дітей з Моршина».

А ще Олександра запросили стати ведучим другого етапу кастингів, які відбудуться 22 квітня у Києві (Lavina Mall) та 28 квітня у Львові (Планета Кіно). Кожен з учасників зможе отримати автограф Олександра і зробити з ним фото.

Коли Сергій Лавренюк запропонував мені зіграти роль у його новій авантюрній комедії, я навіть не вагався. Після того, як я подивився «DZIDZIO Контрабас» я зрозумів, що ці хлопці знаються на кіно і точно зроблять його цікавим.

Олександр Скічко

Олександр дуже крутий ведучий і пародист. У мене немає жодних сумнівів, що він зможе втілити на екрані усі задумки режисера, але найголовніше те, що багато чого додасть і від себе! 

Сергій Лавренюк, продюсер

На разі триває перший етап відборів на участь у фільмі, умовою якого є розміщення у соцмережах фото, яке асоціюється з Моршином з хештегом #11ДітейЗМоршина і #11ДЗМ. Усіх, кого в першому етапі відбере кастинг-директор, буде запрошений на другий етап кастингів. Вік учасників 6-15 років.

1055 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: