Фестиваль українського короткого метру BEST UA Shorts в кінотеатрах України

20 лютого 2018,  16:16 | Новини фільмів

22 лютого в Україні стартує фестиваль BEST UA Shorts. На глядача чекають 8 кращих сучасних стрічок від молодих та досвідчених вітчизняних режисерів.

Основною метою кінофестивалю є розповсюдження і популяризація саме українських творців у сфері візуального мистецтва. Не дивлячись на те, що український кінематограф почав розквітати зовсім нещодавно, у нас завжди були талановиті режисери, сценаристи, оператори, актори, композитори. Наразі колаборація досвідчених і молодих створює правильний напрямок розвитку кіно.

На фестивалі BEST UA Shorts глядач матиме змогу познайомитися ближче із якісним і актуальним коротким метром, зробленим в Україні.

Особливість BEST UA Shorts у поєднанні абсолютно різних жанрів. Ми бачимо, як дівчина саджає у землю зернятко і чекає, доки з нього виросте ідеальний чоловік, спостерігаємо за головним героєм, що вже 7 років принципово не хоче зустрітися із рідним батьком, щиро переживаємо за героя, який вирішує у що б то не стало, змінити своє одноманітне і таке докучливе життя…

Більшість фільмів збірки BEST UA Shorts вже була оцінена професійним журі та отримала призи на інших міжнародних кінофестивалях, тому перегляд обіцяє бути дійсно захопливим та неповторним!

Список кінотеатрів, в яких проходитиме фестиваль BEST UA Shorts:

Київ: з 22 лютого у кінотеатрах “Сінема Сіті”, “Планета кіно”, “Жовтень”, “Бумер”, “Магнат”, “Флоренция”, “Лейпциг”, “ім. Т. Г. Шевченка”, “Промінь”, “Старт”, “Факел”, “Дніпро (Ленінград)”, “Ліра”, “Оскар” в ТРЦ Dream Town”, “Кінопанорама”.

Львів: з 22 лютого у кінотеатрах “Планета кіно” у ТРЦ King Cross Leopolis та “Планета кіно” у  ТРЦ «Forum Lviv», “Кінопалац Копернік”.

Одеса: з 22 лютого у кінотеатрах “Планета кіно” у Сіty Center Котовський, “Планета кіно” у City Center Таїрова, “Сінема Сіті”.

Суми: 3 22 лютого у кінотеатрі “Планета кіно”.

Харків: з 22 лютого у кінотеатрах “Планета кіно”, “8 1/2”.

Луцьк: з 22 лютого у кінотеатрі “PREMIER CITY”, “Адреналін”.

Тернопіль: з 22 лютого у кінотеатрі “Сінема Сіті”.

Запоріжжя: з 22 лютого у кінотеатрі “ім. О. Довженко”.

Чернівці: з 22 лютого у кінотеатрі “Кінопалац Чернівці”.

Дніпро: 1 березня в арт-центрі “Квартира”.

Будемо раді бачити вас на показах фільмів!

Не знайшли у переліку вашого міста? Якщо вашого міста немає у переліку локацій, ви можете написати на info@kinolife.eu. Ми обов'язково сповістимо вас, коли буде відома локація, дата та час показу.

Для організаторів: Якщо ви маєте досвід підготовки та проведення культурних подій та ви хотіли б  організувати показ фільмів у вашому місті, чекаємо вашу заявку на info@kinolife.eu

Для закладів: Якщо ви представник організації та хотіли би отримати право на показ фільмів у вашому у закладі, будемо раді чути вас: info@kinolife.eu

Акредитація для ЗМІ та блогерів: info@kinolife.eu 

847 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...