Рецензія на фільм «Поганий Санта»

19 січня 2008,  08:30 | Рецензії | Автор: Иван Баян

Хлопці та дівчата, якщо цю замітку читають маленькі діти, негайно перестаньте! Далі буде величезна купа матюків, причому викинути їх із замітки не представляється можливим, оскільки замітка в цьому випадку взагалі зникне! (примітка Реддера).

Дорогі, блядь, діти! Не вірте в Діда Мороза, його ні хуя не існує. А ті Діди Морози й Санта Клауси, яких ви бачите в йобаних супермаркетах, ні хуя не реальні. Ви, виродки, і так могли б про це здогадатися, ага? Тому жодна, блядь, людина не може перебувати в стількох місцях одночасно! Навіть якщо це, блядь, йобаний Санта-Клаус!

От така от охуїнно глибока зав'язка у фільму «Поганий Санта». Вона саме про тупого злойобучого невдаху Біллі Боба Торнтона, який кожне, у рот його єбуче Різдво працює у цих блядських універмагах, працюючи фальшивим Санта-Клаусом. А після роботи він разом з подільником-карликом виставляють ці універмаги. Грошики невеликі, але на яке-ніяке ніхуйове життя їм вистачає.

Потім Біллі Боб зустрічає пацана-недойобка, який вірить у Санта-Клауса й живе один у розкішному будинку, негайно поселяється в нього, і поступово виносить із нього всі гроші. І ще єбе у тамтешньому басейні свою тьолку - таку ж єбануту невдаху.

І шо, по-вашому це, блядь, смішно? Вам би шо, хотілося, щоб вашу дитину наєбав якийсь довбойобистий Санта-Клаус? Щоб він жив у вашому, блядь, будинку, їздив на вашій машині, трахкав у вашому басейні дівок і пройобував ваше майно? Ох ні хуя ж собі.

А коли Санта нічим не зайнятий, він пиздить про життя, нарікає на несправедливу долю й навчає пацана поганому. І продовжує єбать тьолок (у тому числі жирних бридких негритосок). Та так, що вони потім тиждень не можуть просраццо.

От такий він, блядь, пидарас-хуєсос, цей головний герой. І тільки наприкінці фільму виявляється, що навіть такий нікчемний мудозвон може прив'язатися до товстого тупого пацана, і навіть зробити йому справжній різдвяний подарунок.

І шо, це по-вашому такий охуєнний фільм? Ну так, ви, блядь, ніібаццо праві - фільм реально пиздатий. Охуєнний фільм, шо вже там. Тема довбойоба й ругателя Біллі Боба розкрита просто заєбись до чого круто. Ті, які люблять розповісти про шляхетних бандитів, можуть, сцуко, уважно подивитися на нормального бандита й зрозуміти, що це просто тупа агресивна мерзота й сволота, і ніхуя шляхетного там не знайдеш. Навіть якщо шукати при денному світлі.

Некволу роль у цьому зіграв сам Біллі Боб, колишній чоловік Анджеліни Джолі. Мудак вийшов просто феєричний, чувак знав що робив.

Фільм, зрозуміло, дивився в правильному перекладі опера Гобліна, відповідаю - тільки так його й треба дивитися. А не у вечірній час на Першому, мати його в рот, каналі, де із цинічного й похмурого фільму зроблять легку, блядь, як перинка новорічну комедію. Типу, пидарас, який постійно жере «Столичну», матюкається так, що мухи по стінках в'януть, і єбе все, що рухається, та ссе в штани - це нормально показувати по телевізору в дитячий час. Для дітей, блядь, мати їх!

А тим часом, головний зміст фільму розкривається тільки при нормальному перекладі всіх добірних матюків, яким сипле головний виродок-герой. Типу, що навіть якщо така мерзенна тварина, сволота й кримінальник зрозуміла зміст і цінність їх сраного Різдва - то нам, нормальним пацанам, і поготів треба.

Так що фільм, шопесдець, ніібаццо охуїнний. Всім у терміновому порядку потрібно його подивитися, хоч він і старий. Такі, сцуко, справи.

712 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: