Рецензія на фільм «Ніхто не знає про секс»

1 жовтня 2006,  08:30 | Рецензії | Автор: cross

Так, ніколи не думав, що натисну коли-небудь посилання "Скачати", що вказує на вітчизняний фільм. Не думав - і дарма. Виявляється, наші вже навчилися знімати гарні й барвисті картини.

Природно, ви можете й зафукати фільмець, але про це я з Вами ще поговорю на тет-а-теті. :)

Із чого, виходить, все почалося? А з того, що Ангелінка передачу вела "Ніхто не знає про секс", і після невдалого вилову йеті в сибірських лісах засмутилася, і матом крила всіх і вся. Ці самі мати звукорежисери красиво заПікували, хоча до кінця фільму чи то вони пропали кудись, чи то шампанське не допили, але мати з вологих губ Гельки злітати сталі без заПікувания. Люблю, коли жінки красиво матюкаються.

А суть-то в чому? Де сСуть? А суть у тому, що жили-були в тому ж сибірському лісі дід з онуком, які ні про любов не знали нічого, та й про секс знали не більше, ніж їхні сушені білки. І що? А нічого - онучок зреагував на Гелю, і вирішив одружитися. А поки він вирішував, встигла вона спетляти у свої московські края до продюсера-гномика.

Рейтинг передач без виловлених йеті, природно, довго не простояв, і вирішили Геля із продюсером передачку придумати, у якій справжні мачо повинні б були довести, що вони гідні Ангелінки, за що вона б віддалася переможцеві на ніч. Переможець, природно, був уже обраний, а на роль переможених вибрали декількох довбо.., тобто, трохи більш слабких морально хлопців. У число яких і потрапив Єгор, той самий онук, що приїхав у столицю, щоб скорити серце Гельки.

Жити Єгор зупинився у родичів, сімейки веселунів, у якій ніхто, звичайно, не займається сексом. Батько, мати, син їх, і донька. Єгор, природно, став кузеном. Тепла атмосфера, дочка-незаймана, що жадає сеГсу, пацан з порно-касетами, травичкою й невідпускаючим бажанням, весела мати й у минулому чоловік-батько.

На першому змаганні в супер-шоу учасники яйця носили страусині, на другому вприсядку боролися з колишнім боксером, а нині просто жінкою з яйцями, на третім змаганні, звичайно ж, був стриптиз. Єгорич, зрозуміла справа, ні сном ні вухом не знав "як це?", і просто роздягнувся біля стільця догола, розставивши руки - одержав море овацій і блискучих жіночих, та й не тільки, очей. Так, на майже непереборних змаганнях, обійшовши всі перешкоди й труднощі, виграв Єгорка свою бажану.

Так? Так! Виграв, але не зрадів, а вимовим золоті московські слова: "Чоловіки тут не чоловіки, жінки не жінки, і Любов - не любов!". От так він нагнув гордість Гелькіну, але є ще маленький моментик, нагнув цю гордість ще й той факт, що виграв конкурс кузень єгорівський і просто відмінний пацан за прізвиськом "Гоблін".

Все б нічого, ніхто б так нічого й не довідався про секс, якби не дід, що зненацька приїхав, який заявив, що Єгорка-то не в ту квартиру заїхав, та й зовсім навіть не до своїх родичів.  От так і відкрилися перед Єгором "ворота" кохання до тієї, кого він вважав своєю сестрою.

І жили вони собі щасливо в лісі, голяка та пристрибуючи...

Фільм гарний, барвистий, не можу назвати шедевром, але дивиться на одному подиху, легко, швидко й задовільно. Поставив би тверду четвірку. Багато моментів упустив, так само як і всі місця, де весело сміявся, але що взяти-то з першої в житті рецензії? - читайте, потім дивіться, і насолоджуйтеся.

572 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...