Том Гарді на нічних зйомках «Венома»

5 листопада 2017,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня Том Гарді знімався в нічних сценах для екранізації коміксів «Веном».

У фантастичному екшені з елементами хоррору «Веном» Гарді втілює Едді Брока, який в коміксах про Людину-павука є колегою і суперником Пітера Паркера. Одного разу в нього вселяється інопланетний паразит, і Брок перетворюється в мстиву істоту на ім'я Веном.

На вуличних зйомках, які традиційно для фільмів за мотивами коміксів Marvel проходять в Атланті, Гарді був помічений цієї п'ятниці, 3 листопада, як повідомляє сайт Just Jared.

40-річний актор був одягнений у прості сині джинси, сіру толстовку і кросівки. Як розповідають присутні на майданчику фотографи, він грав у сцені з застосуванням каскадерських трюків, де його персонаж спершу впав, а після зіткнувся віч-на-віч з підступним симбіонтом у відображенні вікна стоїть поруч з машиною.

У перерві між сценами актор зняв толстовку, під якою була темна майка, і продемонстрував татуювання, що покривають його обидві руки.

Перевіряючи свій телефон, Гарді поклав руки на сміттєвий бак, який, швидше за все, є реквізитом, ніж справжнім збірником сміття, оскільки ні він, ні інші члени знімальної групи не гребували на нього спиратися ліктем. Або ж вони були настільки втомленими, що їм було просто все одно.

Поруч з актором на фото можна помітити кілька каскадерів зі схожими зачісками і одягнених в такі ж кросівки і брудні джинси.

Наступного дня офіційний Твіттер фільму поділився фото з Гарді, зробленою в його трейлері:

Швидка перерва від зйомок. Два тижні позаду. #Venom

Незадовго до початку зйомок до касту фільму долучилися Мішель Вільямс і Дженні Слейт. Також їм з Гарді компанію складе Різ Ахмед.

Режисером історії Брока, яка буде існувати окремо від всесвіту Людини-павука у втіленні Тома Холланда, виступає Рубен Флейшер.

У світовий прокат «Веном» вийде 5 жовтня 2018 року.

2708 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: