Том Хіддлстон помічений на зйомках «Месників 4»

3 листопада 2017,  23:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Локі повернеться в супергеройському блокбастері «Месники 4», як показують нові закулісні фото.

Том Хіддлстон приєднався до величезної марвелівської сім'ї в Атланті на знімальному майданчику супергеройського екшену «Месники 4» цього четверга, 2 листопада.

36-річний актор був одягнений у асгардський костюм Локі, а компанію йому в сценах склали Кріс Хемсворт і Роберт Дауні мол., як пише Just Jared.

У перервах між сценами Хіддлстон посміхався на всі 32 зуба, але його персонажу в кадрі доводилося тяжко — на фото Локі весь у саднах, а його рот закритий спеціальним кляпом.

Цікаве спостереження: в руках у бога хитрості й обману знаходиться куб, що світиться, який нагадує за розмірами Тессеракт, один з Каменів нескінченності, на які полює Танос (Джош Бролін).

Костюми Локі і Тора дозволяють припустити, що це зйомки флешбека часів перших «Месників».

Хемсворт з'являється на фото з довгим волоссям, з якими його бог грому попрощався у фільмі «Тор: Рагнарок», чия прем'єра відбулася саме в день даних зйомок, 2 листопада.

Також на майданчику були присутні агенти організації Щ.И.Т., чию емблему можна помітити на рукаві чоловіка, який стоїть поруч з Хемсвортом.

Спочатку ми побачимо Локі і Тора в «Месниках: Війна нескінченності», які прибудуть в кіно 3 травня 2018 року, а після вже в «Месниках 4», чия прем'єра очікується на рік пізніше, 2 травня 2019.

8875 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: