Фін знайде нового друга в «Зоряних війнах: Останні джедаї»

3 жовтня 2017,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фільмі «Зоряні війни: Останні джедаї» з'явиться нова героїня на ім'я Роуз Тіко, яка подружиться з Фіном.

У восьмому епізоді популярної фантастичної саги Фінн (Джон Бойега) знайде нового друга в особі Роуз, яку зіграє Келлі Марі Трен.

Вона – механік Опору, і в її очах Фінн — справжній герой, який зіграв ключову роль у знищенні бази «Старкіллер», що сталося в кінці фільму «Зоряні війни: Пробудження сили».

В інтерв'ю для EW Трен розповіла про першу зустріч Роуз і Фінна:

Коли Роуз вперше зустрічає Фінна, вона бачить його [героєм]. Він – [для неї] «важлива людина».

Але Фінна не особливо радує його геройський статус, адже та перемога над Першим орденом дісталася занадто високою ціною — ціною життя Хана Соло (Харрісон Форд). І тепер колишній штурмовик хоче триматися подалі від цієї війни, говорить Бойега в тому ж інтерв'ю:

Все стало надто реальним для нього. І він просто хоче піти і не брати участь у всьому цьому. Його першим бажанням було відправитися в зону Зовнішнього кільця. Його завжди повертали назад, але тепер у нього є шанс піти і, можливо, знайти Рей і полетіти туди разом. Для нього це є пріоритетом.

Ось тільки навряд чи Фіну тепер вдасться інкогніто подорожувати галактикою:

Всі в космосі, по всій галактиці, вже почули про молодого джедая, яка дізналася про свої сили і перемогла Кайло Рена, і молодого колишнього штурмовика, який допоміг врятувати день. Він є героєм для людей, як Роуз, які борються за Опір, оскільки їх вдома знищив Перший орден.

З нетерпінням чекаємо на новий трейлер, який, згідно з Марком Хеміллом, прибуде вже через тиждень.

В українські кінотеатри «Зоряні війни: Останні джедаї» увірвуться 14 грудня.

1580 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: