Анджеліна Джолі разом з дітьми відвідала кінофестиваль в Торонто

17 вересня 2017,  23:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На прем'єрах двох своїх нових кінокартин, які пройшли в рамках кінофестивалю в Торонто, Анджеліна Джолі з'явилася в оточенні своїх шістьох дітей.

Незважаючи на те, що останнім часом Джолі не видно на великому екрані, володарка премії «Оскар» активно працює по той бік камери, режисуючи і продюсуючи різні проекти. Цього року вона зняла біографічну драму «Спершу вони вбили мого батька» про життя камбоджійської письменниці і борця за права людей Лунг Анг і виступила продюсером мультфільму «Здобувач».

Прем'єри обох картин пройшли в Торонто цього місяця: минулої неділі, 10 вересня, на кінофестивалі представили «Здобувача», а після в понеділок, 11 вересня, там відбувся показ «Спершу вони вбили мого батька».

На прем'єру мультфільму, режисером якого виступила Нора Тумі, Джолі прийшла в компанії чотирьох молодших дітей: 12-річної Захари 11-річної Шайло і 9-річних Вів'єн і Нокса.

А на наступний день на червоній доріжці драми, присвяченій камбоджійським дітям-солдатам, до них приєдналися і старші сини — 16-річний Меддокс і 13-річний Пакс. Обидва хлопчика взяли безпосередню участь у створенні фільму «Спершу вони вбили мого батька». Меддокс, який родом з Камбоджі, був виконавчим продюсером картини, а Пакс — фотографом.

Меддоксу дуже сподобалося працювати з мамою, про що він розповів в інтерв'ю для People:

Я намагався допомогти, чим тільки міг. [Вона] весела, забавна і з нею легко працювати. Вона чудо.

Компанію сімейству на прем'єрі склали письменниця Анг, продюсер Ріті Пан і юна актриса Sareum Srey Moch, що виконала у фільмі роль Анг в дитинстві.

На сайті Netflix байопік «Спершу вони вбили мого батька» став доступний до перегляду 15 вересня.

1449 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: