Перший погляд на Тома Веллінга у «Люцифері»

28 серпня 2017,  00:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр серіалу «Люцифер» представляє персонажа зірки «Таємниць Смолвіля» Тома Веллінга.

У 3 сезоні «Люцифера» Веллінг, найбільш відомий завдяки втіленню Кларка Кента в культовому серіалі «Таємниці Смолвіля», зіграє Маркуса Пірса, успішного лейтенанта поліції. І на своєму дебютному кадрі, опублікованому в неділю сайтом EW, Пірс сидить в особистому кабінеті в шкіряному кріслі за ноутбуком, уважно слухаючи когось, хто залишився за кадром.

Під час конвенції Comic-Con в липні було розкрито, що у Маркуса буде роман з Хлоєю (Лорен Джерман), що, зрозуміло, доведеться не до смаку Люциферу (Том Елліс).

Один з шоураннеров серіалу Джо Хендерсон розповів EW наступне про нового персонажа і його відносини з добре знайомими глядачеві героями:

Коли Декер вперше зустрічає Маркуса Пірса, він справляє на неї погане враження, оскільки не терпить дурниць, каже, що думає, і його не турбують соціальні норми. Але він також представляє правду і правосуддя і ще багато речей, які приваблюють Хлою в тому, щоб захищати закон. Так що Пірс є практично протилежністю Люциферу, але і дечим схожий з ним, що і стає головною причиною того, щоб вони об'єдналися.

А ви чекаєте появи Веллінга в цьому новому образі? Залишайте свої думки в коментарях.

Прем'єра нових серій «Люцифера» відбудеться 2 жовтня.

1803 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: