Кріс Хемсворт і Джефф Бріджес зіграють в трилері від творця «Шибайголови»

27 серпня 2017,  00:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Хемсворт і Джефф Бріджес ведуть переговори з приводу ключових ролей у трилері «Bad Times at the El Royale» («Погані часи в „Ель Роялі“»).

Хемсворт і Бріджес зацікавилися новим проектом творця серіалу «Шибайголова» Дрю Годдарда студії 20th Century Fox, пише The Hollywood Reporter.

Годдард, чиїм повнометражним режисерським дебютом стала «Хижина в лісі», де зіграв Хемсворт, виступає сценаристом і режисером «Поганих часів в „Ель Роялі“».

Події фільму розгортатимуться в 1960-х роках в занедбаному готелі «Ель Рояль», який знаходиться поруч з озером Тахо. У ньому відбудеться жорстоке зіткнення людей, у кожного з яких є свій прихований мотив.

Деталі про персонажів, яких збираються втілити Хемсворт і Бріджес, не розголошуються.

Компанію їм складе новачок Кайлі Спейні, яка дебютує у великому кіно в «Тихоокеанському рубежі 2».

У листопаді Хемсворт повернеться на екрани в образі бога грому в супергеройському екшені «Тор: Рагнарок», після чого візьме участь у «Месниках: Війна нескінченності» і зіграє у військовій драмі «Кавалеристи» разом з дружиною Ельзою Патакі.

Бріджеса теж можна буде побачити восени в кінотеатрах: він з'явиться у шпигунському екшені «Kingsman: Золоте кільце» та байопіку «Вогнеборці».

Прем'єра «Поганих часів в „Ель Роялі“», чиї зйомки почнуться в січні, відбудеться 5 жовтня 2018 року. Очікуємо оголошення дати української прем'єри.

1587 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: