Двейн Джонсон є шанувальником «Гри престолів» і «Дуже дивних справ»

28 липня 2017,  04:04 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У списку улюблених серіалів Двейна Джонсона присутні культове фентезі «Гра престолів» і фантастичний хоррор «Дуже дивні справи».

Після перегляду прем'єрної серії 7 сезону «Гри престолів» позаминулими вихідними актор поділився в Instagram фотографією свого ноутбука, по якому йдуть «Дуже дивні справи», з наступним підписом:

Закінчив прем'єру «Гри престолів», а тепер переглядаю перший сезон одного з моїх улюблених [серіалів] «Дуже дивні справи». Буду робити це, знищуючи величезні печеньки, оскільки я — всі ці діти разом узяті. 27 жовтня, я чекаю тебе. #ДумаюЯОбладаюСиламиОдиннадцать

Так що тепер поїдаючи печеньки при перегляді цих серіалів, ви зможете відчути себе трошки Скелею.

Нещодавно актор закінчив зйомки у своєму науково-фантастичному екшені «Шаленство», а на Comic-Con стало відомо, що він не з'явиться в «Шазамі», але все ще планує знятися в «Чорному Адамі». Наприкінці року Джонсона можна буде побачити в кіно у фільмі «Джуманджі: Поклик джунглів».

Нова серія «Гри престолів» вийде 31 липня за українським часом. Прем'єра 2 сезону «Дуже дивних справ», чий трейлер дивіться тут, відбудеться, як вже нагадав нам Скеля, 27 жовтня.

1020 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: