Дивимося камео Еда Ширана в серіалі «Гра престолів»

20 липня 2017,  12:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поява популярного британського співака Еда Ширана в прем'єрній серії 7 сезону «Гри престолів» стало найбільш обговорюваним моментом цієї серії.

Про те, що Ширан вирушить у Вестерос, стало відомо вже після завершення зйомок нинішнього сезону, а після на конвенції SXSW шоураннер серіалу Девід Беніофф сказав, що співак був запрошений в серіал спеціально для Мейсі Вільямс:

Роками ми намагалися дістати в серіал Еда Ширана, щоб здивувати Мейсі, і цього року у нас нарешті це вийшло.

Ширан втілив у серії «Драконівський камінь» одного з солдатів Ланністеров, яких по дорозі в Королівську гавань зустрічає Арья, героїня Вільямс. Це була група звичайних сільських хлопців, яких відправили воювати за своїх лордів, і вони, зробивши привал, просто вечеряють кроликами, яких піймали в лісі, і згадують свій будинок і рідних.

Як повідомлялося, Ширана ніхто не вбивав в кадрі: він з'явився в серіалі всього на 4 хвилини, заспівав фрагмент своєї нової пісні, яка дуже навіть добре вписалася в фентезійний світ Джорджа Мартіна, а поки Арья спілкувалася з іншими солдатами, яких втілюють справжні актори, співак просто мило посміхався.

Після прем'єри Ширан, для якого це не був акторський дебют — у 2015 році він зіграв персонажа, що повертається, в 1 сезоні серіалу «Кат», поділився у своєму Instagram селфі з Вільямс і режисером Джеремі Подесвою без підпису. Фото набрало понад 1,5 млн лайків.

Як вам камео Ширана?

15 кращих цитат з прем'єрної серії ви знайдете тут.

Друга серія 7 сезону «Гри престолів» вийде 24 липня за українським часом. І ні, в ній вже не буде Ширана.

1802 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: