Продовження «Людини-павука» вийде на екрани в 2019 році

8 липня 2017,  22:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри продовження «Людини-павука: Повернення додому» залишилося менше двох років.

Торік Том Холланд зізнався, що підписаний на 3 сольних фільма про Людину-павука, і компанії Sony Pictures і Marvel Studios вже на повну планують другу частину його сольних пригод.

Хто ж повернеться в сіквелі разом з Холландом?

На сайті IMDb другим підтвердженим членом каста є Джейкоб Баталон, що втілює в «Людині-павуку: Повернення додому» кращого друга і однокласника Пітера Паркера Неда Лідса, який допомагає йому пережити школу, а також є цінним помічником у його супергеройському житті.

Сюжет продовження поки не повідомляється, але його події будуть відбуватися після «Месників 4» і це буде 23-й фільм Кіновсесвіту Marvel.

Імовірно, в сіквелі також зіграє Зендея, враховуючи її залученість в промо-тур першого супергеройського сольника Холланда і той факт, що в кінці фільму [спойлер] ми тільки повноцінно з нею познайомилися.

Та й навряд чи його події обійдуться без тітки Мей у втіленні Маріси Томей.

Чи буде Пітер через два роки потребувати менторства Тоні Старка, залишається лише гадати. Роберт Дауні мол. сказав в недавньому інтерв'ю, що збирається втілювати Залізну людини, поки це не стане «ганебним».

Режисера у «Людини-павука 2» поки немає.

Зйомки проекту відбудуться наступного року, якщо дата виходу не буде перенесена.

Українська прем'єра «Людини-павука 2» очікується 4 липня 2019 року. Фільм «Людина-павук: Повернення додому» ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

2598 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: