Джеймс Менголд займеться рімейком «Меріленда»

11 червня 2017,  03:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Логана» Джеймс Менголд зніме рімейк французького драматичного трилера «Меріленд».

Кінокартина Аліс Винокур «Меріленд» вийшла на екрани в 2015 році, а в український прокат — в 2016, і студія Sony Pictures вже готує його рімейк, який збирається зняти Менголд, як пише Deadline.

Оригінальний «Меріленд» розповідав історію про солдата, який страждає від посттравматичного стресу. Він влаштовується на роботу охоронцем дружини великого ліванського бізнесмена, до якої поступово починає відчувати пристрасть. І незабаром охоронець помічає, що його підопічній і її синові загрожує велика небезпека.

Головні ролі у фільмі Вінокур зіграли Маттіас Шонартс і Дайан Крюгер. Хто втілить їх персонажів в американському рімейку, поки не повідомляється.

Сценарій до нового «Меріленду», який буде називатися «Розлад» («Disorder») за аналогією з американською прокатною назвою оригіналу, напише оскарівський номінант Тейлор Шерідан, сценарист фільмів «Сікаріо» і «Будь-якою ціною».

Останніми роботами Менголда є супергеройське дій з Х'ю Джекманом у головній ролі, «Росомаха» і «Логан», але перед франшизою про Людей Ікс режисер зняв такі визнані драми, як «Перерване життя» і «Переступити межу», на рахунку кожної з яких є по «Оскару», так що рімейк «Меріленда» може допомогти йому повернутися до цього жанру. Адже його «Логан» не раз довів, що цьому режисеру ще є чим нас дивувати.

У серпні на екрани вийде режисерська робота Шерідана «Вітряна річка» з Елізабет Олсен і Джеремі Ренером.

Дата прем'єри «Розладу» поки не призначена.

987 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: